Peix espasa amb xampinyons i gambes

Fondo La Sirena

Peix espasa amb xampinyons i gambes

Recepta de peix espassa amb saltat de bolets i gambes. Deliciós!

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
394 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   1 o 2 bitxos caiena (opcional)
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les rodanxes de peix espasa i les gambes pelades en un recipient amb reixeta dins la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix els xampinyons directament congelats. Salta’ls en dues o tres tandes i quan estiguin descongelats, afegeix el bitxo, les dosis d’all i les gambes. Cuina-ho tot junt uns minuts, incorpora les dosis de julivert i dóna punt de sal.

 

Escalfa una paella amb oli i cuina les rodanxes de peix espasa a la planxa. Quan estigui finalitzant la cocció, salpebra-les.

 

Serveix les rodanxes de peix espasa amb els xampinyons i les gambes a l’allet.

 

Cuina Peix espasa amb xampinyons i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits