Gamba pelada mitjana

Gamba pelada mitjana

Bossa 360 g
4,99 €

1kg =13,86 €

UDS

Descripció

Ens hem anticipat pelant aquestes gambes de mida mitjana perquè les assaboreixis al teu gust. Són molt saboroses, de textura ferma i agafen un espectacular to ataronjat un cop cuinades.

 

Et permetran moltes opcions; per exemple, pots saltar-les i afegir-les a les teves amanides o farcits.

Més detalls

Avantatge nutricional

Les gambes tenen un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Descongela les gambes en un recipient amb reixeta al frigorífic per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Elaboració

Planxa: Asseca bé les gambes una vegada descongelades. Escalfa una planxa a foc fort, daura les gambes sobre un rajolí d'oli d'oliva, aproximadament 2-3 minuts, i amaneix al gust.

Cassola: Afegeix les gambes descongelades en els darrers minuts de la cocció de la resta d'ingredients de la cassola i cuina-ho a foc mig-alt aproximadament durant 2 minuts.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

GAMBES PELADES ESCALDADES ULTRACONGELADES AMB AIGUA AFEGIDA. Parapenaeopsis spp. Ingredients: gambes pelades (CRUSTACI), aigua, sal, correctiu de l’acidesa (citrats de sodi), antioxidants (E330-E331). Pot contenir traces de GLUTEN, OU, PEIX, CACAUETS, SOJA, LLET, FRUITES DE CLOFOLLA, API, MOSTASSA, SÈSAM, TRAMUSSOS, MOL.LUSCS, SULFITS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 69 kcal/294 kj; Greixos: 0,6 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0,5 g (dels quals, Sucres: 0,5 g); Fibra: 0 g; Proteïnes: 16 g; Sal: 1,8 g.

Origen

Capturat a l'Oceà Índic occidental (FAO 51), Oceà Índic oriental (FAO 57).

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d'arrossegament

Format

Bossa 360 g

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

13.87

Codi de producte

1258

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits