FLASH ⚡ -50% 2a u. als canelons més Premium 😋 Irresistibles!
Cuinar cloïsses pot suposar tot un repte; "Com faig perquè quedin obertes? Puc cuinar-les congelades? He de netejar-les abans de cuinar-les?..."
No et preocupis perquè avui t'expliquem tot el que necessites saber per cuinar unes cloïsses delicioses.
❌ No, no has de descongelar les cloïsses abans de cuinar-les. Fes-les directament, del congelador a la paella.
Com cuinar cloïsses congelades? En una paella a foc fort, afegeix un rajolí d'aigua (perquè faci vapor), quan arrenqui a bullir, introdueix les cloïsses, directament congelades, tapa alhora que mous la paella de tant en tant per ajudar a obrir el producte. Espera uns 2 minuts, i condimenta-ho al gust o afegeix-ho en plats elaborats.
🎥 Et deixem un vídeo explicatiu perquè vegis com aconseguir que les cloïsses quedin obertes.