FLASH ⚡ -50% 2a u. als canelons més Premium 😋 Irresistibles!

Trucs per cuinar marisc congelat

Des de la descongelació fins a la cocció, cuinar marisc pot suposar tot un repte.
No et preocupis! A la Sirena t'expliquem tot el que has de saber per cuinar marisc congelat.

Com coure marisc congelat

Si vols coure marisc congelat i cru, és molt fàcil!

Per coure'l: afegeix-hi 2 litres d'aigua en una olla, unes fulles de llorer i unes boletes de pebre. Quan arrenqui a bullir, afegeix-hi abundant sal i posa-hi el marisc congelat. Depenent de la mida, trigarà més o menys a coure's. Quan hagi passat el temps recomanat, treu el marisc i refreda'l amb aigua i gel per aturar la cocció. Després escorre'l i llest.

També podeu fer el marisc directament congelat al vapor. Escalfa l'olla, posa la teva vaporera i afegeix-hi el marisc quan ja aparegui el vapor. El temps de cuinat variarà segons el punt de congelació i la mida de la peça.

🎥 Et deixem un vídeo explicatiu perquè vegis com coure un munt de marisc diferent; escamarlans, llamàntol, gambes... Atent als nostres trucs!

Què vols preparar avui?

Cloïsses

Cloïsses

Llamàntol

Llamàntol

Escamarlans

Escamarlans

Musclos

Musclos

Compra el millor marisc congelat

Veure marisc