Aprofita les Ofertes Black 🖤❄️amb enviaments gratuïts a tota la península en compres superiors a 49€ 🛒
Aprèn tot el que cal saber per cuinar peix congelat.
"He de descongelar-ho abans de cuinar-lo?" "Quines maneres hi ha de cuinar el peix congelat?" "Com treure-li la pell al peix?"
No et preocupis, a la Sirena t'expliquem tot el que sabem!

Tot i que descongelar és el mètode més recomanat, hi ha situacions en què pots cuinar el peix directament congelat:
Cocció en aigua o al vapor: Si prepararàs peix bullit o al vapor, pots col·locar-lo directament a l'olla sense necessitat de descongelar-lo prèviament.
Guisats i plats al forn: Alguns guisats i receptes al forn permeten la cocció del peix congelat, ja que el temps de cocció és suficient per descongelar-lo i cuinar-lo alhora.
Revisa la recepta que estàs preparant i si has de fer servir el peix descongelat, visita els nostres ➡️Trucs per descongelar peix
Si tens filets de peix congelats i vols treure-li la pell, t'ho expliquem en 3 passos, és molt fàcil! Important! Abans de treure-li la pell, has de descongelar-lo (si no ho tens clar, et deixem els nostres ➡️Trucs per descongelar peix).
Un cop el tinguis descongelat, posa els filets amb la pell cap avall sobre una taula de tall i busca un ganivet de fulla ampla i ben esmolat (Ves amb compte!).
Recolza el full del ganivet a un centímetre del final de la cua i fes un tall, sense arribar a la pell. Inclina el ganivet, subjecta el peix pel centímetre que has deixat d'espai i, a poc a poc, talla'l entre la carn i la pell.
No ho tens clar? No et preocupis! 🎥 Et deixem un vídeo explicatiu perquè vegis com treure-li la pell al peix de forma fàcil.

Els peixos arrebossats, empanats, bunyols i crestes són una altra història. Aquí tens el truc per aconseguir que quedin cruixents i saborosos: fregir-los directament congelats.
Et donem alguns consells:
No cal descongelar aquest tipus de productes. Submergeix-los directament en oli ben calent.
Evita sobrecarregar la fregidora. Per mantenir la temperatura constant de l'oli, fregiu-ne petites quantitats alhora. Així, obtindràs un arrebossat cruixent i evitaràs que els aliments quedin greixosos.
Utilitza paper absorbent. Un cop fregit, col·loca el peix sobre paper de cuina per eliminar l'excés d'oli abans de servir.
El primer que has de tenir en compte és ➡️descongelar el peix, idealment a la nevera, en un recipient amb reixeta. Recorda descongelar i assecar bé el peix abans de seguir amb la resta de passos.
Salpebra el peix que vagis a cuinar i enfarina'l. Passa'l per un colador per eliminar l'excés de farina.
Un cop llest, prepara la paella amb abundant oli, ben calent, i vés fregint a poc a poc, perquè no baixi la temperatura. Quan estigui daurat, retira'l i deixa'l sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli... I llest!
🎥 Et deixem un vídeo explicatiu perquè puguis seguir pas a pas com fer fritura de peix casolana.