💥 Lloms de salmó Premium -50% la 2a u. 🐟 Qualitat noruega!
A la Sirena trobaràs el bacallà de l'espècie GADUS MORHUA, el més apreciat al mercat gràcies a les aigües d'Islàndia on es cria. És un peix blanc, 100% salvatge, reconegut com el de més qualitat tant pel seu sabor com per les seves propietats nutricionals. ¡T'ho expliquem tot sobre el bacallà!
Llom
És la part més noble d'un filet de bacallà, obtinguda de talls de la part superior i central. Cuinar sempre, a temperatura suau; tant al forn (90-100° 6 min.) com en confitats en oli (foc molt lent 4-5 min.).
Filet i porcions
Ideals per arrebossar, cuinar a la planxa o per a plats de curta cocció com saltejats, pistos, etc. Com que es tracta d'un tall de poc gruix, el temps de cocció és molt curt, amb 2 minuts és suficient.
Morro i penca
Anomenem morro els lloms de bacallà i penca a les porcions que obtenim amb aquesta forma ancestral de preparar el bacallà. D'excel·lent sabor i textura, és ideal per a guisats, saltats i cassoles on s'han d'incorporar els darrers 5' a foc baix.
Ventresca
Part inferior dels filets de bacallà. Carn tendra i suau. Ideals per arrebossar, planxa i afegir a guisats.
Desmigat
Al punt de sal i sense espines. A punt per descongelar i menjar. També pots fer-lo servir per preparar un bon potatge, una deliciosa truita o amanides.
El millor del nostre bacallà és que arriba a casa teva tan fresc com acabat de capturar. A més, a diferència d'altres bacallans del mercat, el nostre es congela una sola vegada, fresc i preparat.
Vols saber perquè és bona idea comprar el nostre bacallà congelat?T'ho expliquem!
✅ Seguretat alimentària. En congelar-lo eliminem els possibles paràsits com l'anisakis.
✅Conveniència. Vols sopar bacallà? Només has d'obrir el teu congelador. A qualsevol època de l'any ho tindràs disponible.
✅Sostenibilitat. Pots mantenir el bacallà congelat entre 3 i 6 mesos, reduint el malbaratament. No et donarà temps perquè es faci malbé!
✅Conserva les propietats nutricionals. Gràcies a la congelació, el bacallà mantindrà les proteïnes, l'omega-3 i les vitamines i els minerals intactes.