💥 Lloms de salmó Premium -50% la 2a u. 🐟 Qualitat noruega!

Coneix el bacallà d'Islàndia de la sirena

Coneix el bacallà de la Sirena

A la Sirena trobaràs el bacallà de l'espècie GADUS MORHUA, el més apreciat al mercat gràcies a les aigües d'Islàndia on es cria. És un peix blanc, 100% salvatge, reconegut com el de més qualitat tant pel seu sabor com per les seves propietats nutricionals. ¡T'ho expliquem tot sobre el bacallà!

Saps com és el nostre bacallà?

Capturat salvatge a Islàndia

Capturat salvatge a Islàndia

Per les seves aigües fredes i la tradició pesquera, el bacallà d'Islàndia és la millor opció.

Congelat a l'origen

Congelat a l'origen

A diferència d'altres marques, el nostre bacallà només es congela una vegada, fresc.

De pesca sostenible

De pesca sostenible

El segell MSC present a molts dels nostres productes de bacallà garanteix el seu origen sostenible.

Font de col·lagen

Font de col·lagen

La pell del bacallà conté molt de col·lagen, ideal per cuidar la pell, articulacions i ossos.

Alt en proteïnes

Alt en proteïnes

El bacallà és un peix blanc, baix en greixos i ric en proteïnes, ideal per incloure al menú.

Ric en vitamines

Ric en vitamines

Conté vitamines del grup B, però també vitamina D, necessàries per a una alimentació saludable i nutritiva.

Ric amb omega-3

Ric amb omega-3

Els àcids grassos omega-3 són essencials per cuidar la teva salut cardiovascular, i el bacallà és ric en ells.

Compra el millor bacallà congelat

Coneix els talls del bacallà

Llom
És la part més noble d'un filet de bacallà, obtinguda de talls de la part superior i central. Cuinar sempre, a temperatura suau; tant al forn (90-100° 6 min.) com en confitats en oli (foc molt lent 4-5 min.).

Filet i porcions
Ideals per arrebossar, cuinar a la planxa o per a plats de curta cocció com saltejats, pistos, etc. Com que es tracta d'un tall de poc gruix, el temps de cocció és molt curt, amb 2 minuts és suficient.

Morro i penca
Anomenem morro els lloms de bacallà i penca a les porcions que obtenim amb aquesta forma ancestral de preparar el bacallà. D'excel·lent sabor i textura, és ideal per a guisats, saltats i cassoles on s'han d'incorporar els darrers 5' a foc baix.

Ventresca
Part inferior dels filets de bacallà. Carn tendra i suau. Ideals per arrebossar, planxa i afegir a guisats.

Desmigat
Al punt de sal i sense espines. A punt per descongelar i menjar. També pots fer-lo servir per preparar un bon potatge, una deliciosa truita o amanides.

Parts i talls del bacallà
Imatge d'islàndia

D'Islàndia a la teva taula, congelat a l'origen

El millor del nostre bacallà és que arriba a casa teva tan fresc com acabat de capturar. A més, a diferència d'altres bacallans del mercat, el nostre es congela una sola vegada, fresc i preparat.

Vols saber perquè és bona idea comprar el nostre bacallà congelat?T'ho expliquem!
Seguretat alimentària. En congelar-lo eliminem els possibles paràsits com l'anisakis.
Conveniència. Vols sopar bacallà? Només has d'obrir el teu congelador. A qualsevol època de l'any ho tindràs disponible.
Sostenibilitat. Pots mantenir el bacallà congelat entre 3 i 6 mesos, reduint el malbaratament. No et donarà temps perquè es faci malbé!
Conserva les propietats nutricionals. Gràcies a la congelació, el bacallà mantindrà les proteïnes, l'omega-3 i les vitamines i els minerals intactes.

Cuina'l com més t'agradi!

Al forn

Al forn

Entre 10 i 15 minuts al forn (depenent del tipus de tall) i llest!

A la planxa

A la planxa

En tot just 5 minuts (depenent del gruix del tall), amb all i julivert. Deliciós!

En guisats

En guisats

Els clàssics guisats amb peix sempre tenen espai per al bacallà.

Al vapor

Al vapor

La versió més fit, senzilla i saludable. Fes servir la teva vaporera i llest en pocs minuts.

Triomfa amb aquestes receptes ✨

Veure receptes amb bacallà
Recepta de bacallà amb muselina al forn
Recepta de Bacallà en pilpil de pèsols
Recepta de Bacallà amb chutney de pastanaga

Tot el que necessites per comprar bacallà online