Bacallà esqueixat amb piperrada

Bacallà esqueixat amb piperrada

Recepta de bacallà esqueixat sobre pebrot. Pas a pas!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
253 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà esqueixat en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una mica d’oli amb el bitxo, una dosi d’all i el julivert; reserva-ho.

 

Per preparar la piperrada escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba, el pebrot tricolor i una dosi d’all directament congelada.

 

Quan les hortalisses estiguin toves, afegeix-hi el tomàquet, tapa la cassola i cuina-ho durant 15 minuts. Condimenta la piperrada amb una mica de sal i un pessic de sucre. Afegeix-hi el bacallà esqueixat, barreja-ho i tapa la cassola. Deixa-ho refredar i macerar.

 

Munta els plats amb el bacallà esqueixat en piperada. Pots fer-ho amb un motlle d’anella per tenir una millor presentació. Finalment, amaneix-ho amb l’oli d’all, julivert i bitxo per sobre.

 

Cuina Bacallà esqueixat amb piperrada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits