Pebrot tricolor

Pebrot tricolor

Bossa 450 g
1,79 €

1kg =3,98 €

UDS

Descripció

Rentats, sense llavors, sense peduncle i en tall regular. 3 tipus de pebrot congelats, gruixuts i carnosos: vermell, verd i groc.

No es descongelen. Com totes les nostres verdures es cuinen directament congelades, així que tot són avantatges perquè puguis resoldre menús saludables en qüestió de minuts.

Fixa't en el color viu en obrir l'envàs, és la millor garantia d'una conservació excel·lent, ja que es mantenen tots els pigments naturals sense rovellar-se… avantatges de la ultracongelació. El mateix per a la cocció: Evita bullir-los, ja que l'aigua els oxida i perden color. El millor, un saltat o ofegat a foc viu per un parell de minuts, després abaixa el foc i continua cuinant fins al punt desitjat.

Molt útil en sofregits, bases per a paella, guarnicions per a rostits, rostits o saltats, woks, fajitas, pizzes, etc…

Més detalls

Avantatge nutricional

Tres tipus de pebrots, tres tipus de pigments… Grocs i vermells de Carotens i beta-carotens, verd clorofil·la… substàncies antioxidants bàsiques, però que el nostre cos necessita en petites quantitats i de fonts molt diverses… així, la millor manera d'assegurar-se els nivells adequats és combinar molta diversitat de pigments i vitamines, dic colors, a cada menú: El que es coneix amb el nom de DIETA DELS COLORS.

Nosaltres el seguim al peu de la lletra: Tota la nostra col·lecció de saltats de verdures, ensaladilles i guarnicions s'ha dissenyat sota aquesta premissa: totes aporten els colors naturals més vistosos per vestir la teva taula de manera fàcil, ràpida i tremendament assequible.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Aboqueu el producte directament congelat en una paella amb una mica d’oli ben calent, en petites quantitats. Salteu-ho a foc viu aproximadament de 5-6 minuts. Es pot utilitzar com a guarnició o es pot barrejar amb pasta, arròs, etc. Podeu deixar-ho descongelar en una reixeta i utilitzar-ho per a amanides.

Conservació

En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

BARREJA DE PEBROTS EN TIRES ULTRACONGELATS. Ingredients: Pebrots en proporció variable (pebrot vermell, pebrot verd i pebrot groc).

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 32 kcal/134 kj; Greixos: 0,3 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 5,5 g (dels quals, Sucres: 5,1 g); Proteïnes: 1,0 g; Sal: 0,01 g.

Origen

Espanya

Format

Bossa 450 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3105

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits