Gambes amb cava i pinyons

Gambes amb cava i pinyons

Gambes amb cava i pinyons

Vídeo recepta de gambes saltades amb pinyons pas a pas.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   150 ml de cava
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les cues de gamba argentina en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

En una paella amb una mica d’oli ben calent salta les gambes durant un parell de minuts (si en tens moltes, fes-ho en diverses tandes) i salpebra-les abans de reservar-les.

 

Afegeix-hi l'all, directament congelat, i els pinyons en el mateix oli.

 

Un cop l'all comenci a daurar-se, afegeix-hi el cava i deixa-ho reduir. Finalment, incorpora-hi les gambes i deixa-ho coure 1 minut més.

 

Cuina Gambes amb cava i pinyons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits