Lluç rostit amb farigola

Lluç rostit amb farigola

Lluç al forn acompanyat de verdures. Súper saludable!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 manat de farigola fresca
  • •   2 cebes
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
  • •   Pebre blanc mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar, el dia abans i a la nevera, el lluç en un escorredor o reixa per evitar que el peix entri en contacte amb els sucs de la descongelació.

 

Pela les cebes i talla-les a rodanxes de 1/2 cm de gruix

 

Salpebra el lluç i posa'l damunt la ceba, juntament amb unes branques de farigola. Posa-ho al forn 5 minuts a la mateixa temperatura. Rega-ho amb el vi blanc i forneja-ho 15 minuts més.

 

Retira la farigola i serveix-ho de manera que la ceba faci un llit sota el lluç. Posa-hi una mica del suc del rostit.

 

Cuina Lluç rostit amb farigola amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits