Filet de lluç al vapor amb verduretes escalivades

Fondo La Sirena

Filet de lluç al vapor amb verduretes escalivades

Vídeo recepta de lluç amb verdures, pas a pas!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
225 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç o de bitxo picat
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   20 olives negres
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Introdueix l’all directament congelat en una paella amb l’oli i cuina’l uns instants remenant-lo, sense que s’arribi a daurar. Retira’l del foc, afegeix-hi el julivert directament congelat, un polsim de sal i de pebre i remena-ho.

 

Col.loca el peix directament congelat en un cistell de vapor, sala’l i introdueix-lo en una cassola amb una mica d’aigua bullent. Tapa-ho i deixa-ho coure durant 3 minuts.

 

Talla els filets per la meitat. Escalfa les verdures directament congelades durant 5 minuts al microones i serveix-les al plat amb l’ajuda d’un cèrcol metàl.lic.

 

Col.loca a sobre mig filet de peix cuinat al vapor i condimenta-ho amb l’oli amb all i julivert. Empolvora-ho amb una mica de pebre dolç vermell o de bitxo i decora-ho amb les olives.

 

Cuina Filet de lluç al vapor amb verduretes escalivades amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits