Últimes hores d'ENVIAMENTS GRATIS en compres +19,99€ ⏳ Acaba el mes estalviant!

00Dies
15Hores
:
18Minuts
:
52Segons

El nostre bacallà

A la Sirena disposem del bacallà de l'espècie GADUS MORHUA, que és el més apreciat al mercat, gràcies a les aigües d'Islàndia on es cria. És un peix blanc, 100% salvatge, reconegut com el de més qualitat tant pel seu sabor com per les seves propietats nutricionals.

Moltes raons per comprar bacallà a la Sirena

Només a La Sirena trobaràs un assortiment tan ampli per gaudir del bacallà en totes les seves varietats.
Es congela una única vegada en el seu origen, mantenint totes les seves propietats i la màxima qualitat.
El procés d’ultracongelació de La Sirena inactiva l’anisakis, garantint així l’absoluta seguretat en el consum dels nostres productes.
Peix blanc molt apreciat pel seu escàs contingut en greix. La carn és abundant en proteïnes d’alt valor biològic i amb una infinitat de minerals i vitamines.
A la planxa, a la graella, en guisats... de qualsevol forma estarà boníssim. Només hauràs de descongelar-lo tal i com t'indiquem al paquet, sempre fàcil!
La majoria de les nostres referències són de pesca sostenible MSC, que assegura el futur de les espècies i respecta els nostres mars.

3 tips per descongelar el peix

Coneix els talls del bacallà

Llom
És la part més noble d'un filet de bacallà, obtinguda de talls de la part superior i central. Cuinar sempre, a temperatura suau; tant al forn (90-100° 6 min.) com en confitats en oli (foc molt lent 4-5 min.).

--

Filet i porcions
Ideals per arrebossar, cuinar a la planxa o per a plats de curta cocció com saltejats, pistos, etc. Com que es tracta d'un tall de poc gruix, el temps de cocció és molt curt, amb 2 minuts és suficient.

--

Morro i penca
Anomenem morro els lloms de bacallà i penca a les porcions que obtenim amb aquesta forma ancestral de preparar el bacallà. D'excel·lent sabor i textura, és ideal per a guisats, saltats i cassoles on s'han d'incorporar els darrers 5' a foc baix.

--

Delícies
Part inferior dels filets de bacallà. Carn tendra i suau. Ideals per arrebossar, planxa i afegir a guisats.

--

Desmigat
Al punt de sal i sense espines. A punt per descongelar i menjar. També pots fer-lo servir per preparar un bon potatge, una deliciosa truita o amanides.

Compra el millor bacallà a la Sirena!

Comprar bacallà