⏳ Últimes hores d'ENVIAMENTS GRATIS en compres +19,99€ ⏳ Acaba el mes estalviant!
Llom
És la part més noble d'un filet de bacallà, obtinguda de talls de la part superior i central. Cuinar sempre, a temperatura suau; tant al forn (90-100° 6 min.) com en confitats en oli (foc molt lent 4-5 min.).
--
Filet i porcions
Ideals per arrebossar, cuinar a la planxa o per a plats de curta cocció com saltejats, pistos, etc. Com que es tracta d'un tall de poc gruix, el temps de cocció és molt curt, amb 2 minuts és suficient.
--
Morro i penca
Anomenem morro els lloms de bacallà i penca a les porcions que obtenim amb aquesta forma ancestral de preparar el bacallà. D'excel·lent sabor i textura, és ideal per a guisats, saltats i cassoles on s'han d'incorporar els darrers 5' a foc baix.
--
Delícies
Part inferior dels filets de bacallà. Carn tendra i suau. Ideals per arrebossar, planxa i afegir a guisats.
--
Desmigat
Al punt de sal i sense espines. A punt per descongelar i menjar. També pots fer-lo servir per preparar un bon potatge, una deliciosa truita o amanides.