Farcell de tàrtar de salmó

Farcell de tàrtar de salmó

Recepta de tàrtar de salmó i alvocat. Deliciós!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
410 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó i els packs de salmó fumat submergint-los en aigua freda, i en el mateix envàs, una estona abans d'utilitzar-los.

 

Escalda el porradell durant 30 segons en aigua bullint. Treu-lo i refreda'l ràpidament sota l'aixeta o en un recipient amb aigua i gel. Escorre'l i reserva'l.

 

Treu la ceba del congelador i deixa-la descongelar. Pica els lloms de salmó amb el ganivet i reserva-ho. Pela l'alvocat, treu-ne l'os, pica'l i posa'l en un bol gran amb una mica de suc de llimona perquè no et quedi negre.

 

Afegeix el salmó picat, la ceba trossejada, el julivert trossejat, el suc de llimona, un punt de sal i un polsim de pebre. Barreja-ho tot molt bé i ja tens el tàrtar, que reservaràs a la nevera.

 

Tria les làmines més grans de salmó fumat (compten tres per persona). La resta, pica'l molt fi i afegeix-lo a la barreja que tens reservada a la nevera. Farceix les làmines de salmó fumat de manera que el tàrtar quedi ben centrat, per poder agafar millor les puntes i lligar-les amb el porradell escaldat.

 

Un cop tens els embolcalls fets, pots acompanyar-los amb unes fulles d'enciams variats i vistosos.

 

Cuina Farcell de tàrtar de salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits