Política de privacitat - Newsletter

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Amb la base legitimadora del teu consentiment, tractarem les dades que proporcionis a través d’aquesta pàgina web de manera confidencial i d’acord a allò que disposa la normativa de protecció de dades personals que es trobi vigent en cada moment.

Com a responsable del tractament, LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA S.L.U., amb CIF número B-63935555 situada al C/ Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, 08232 Viladecavalls (Barcelona), garanteix l’ús responsable de les teves dades, i es compromet a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no d‘acord a allò previst al Reglament UE 2016/679 i demés normativa vigent.

Les teves dades seran utilitzades per fer-te arribar informació comercial i publicitària sobre els productes, serveis o esdeveniments La Sirena. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a el seu tractament i seran utilitzades fins que cancel.lis la suscripció a la nostra newsletter, moment en el que seran eliminades. Per poder prestar-te un servei adequat, La Sirena podrà comunicar les teves dades a proveïdors de confiança que tractaran les teves dades pel nostre compte. Recorda que el teu consentiment pot ser revocat en qualsevol moment. Per exercitar els teus drets de cancel·lació, accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i/o portabilitat de les dades pots posar-te en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades (DPD) a la direcció postal prèviament mencionada o a la següent adreça de correu electrònic dpd@lasirena.es. En cas que consideris que s’han vulnerat els teus drets també t’assisteix el dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades).

Si ho desitges, pots trobar més informació sobre com tractem les dades de caràcter personal a la nostra Política de Privacitat:http://www.lasirena.es/politicadeprivacitat

 

v.22/05/2021


Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!