Còctel de calamars, musclos i llagostins

Fondo La Sirena

Còctel de calamars, musclos i llagostins

Recepta de còctel de llagostins, musclos i calamarsons. Boníssim!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de tomàquet pelat a daus
  • •   1 ceba tendra
  • •   1 culleradeta de vinagre de Mòdena
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins, els calamars i els musclos per separat en recipients amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, daura-hi els calamars per les dues bandes i salpebra’ls. En la mateixa paella amb un raig d’oli, afegeix-hi el tomàquet trossejat i la dosi d’all directament congelats i salta-ho 2 minuts; posteriorment passa el tomàquet a un bol, afegeix-hi la ceba tendra picada molt fina, una mica de sal, pebre negre, una culleradeta de vinagre balsàmic, una dosi de julivert directament congelada i cobreix-ho amb oli.

 

Posa en plats els calamars, els musclos i els llagostins pelats i serveix-los acompanyats amb la picada de tomàquet.

 

Cuina Còctel de calamars, musclos i llagostins amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits