Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de salmó amb salsa de soja i alls tendres saltats
Descongela els lloms de salmó en un recipient amb reixeta a la nevera o bé, amb el seu propi envàs al buit, submergint-los en aigua freda.
Escalfa una paella amb una mica d'oli i afegeix-hi els alls tendres directament congelats. Quan estiguin tendres dóna'ls punt de sal.
Macera amb una mica de salsa de soja el salmó durant un mínim de 20 minuts. Seguidament, cuina'l a la papillota, embolicant-lo en forma de sobre amb paper pel forn juntament amb els alls i un raig de vi blanc, fornejant-lo a 180º C durant 10-12 minuts. Serveix el salmó juntament amb els alls saltats.
Que fàcil que és menjar bé