3
PESCA SOSTENIBLE
1 PESCA SOSTENIBLE

#1

A La Sirena prioritzem l'adquisició d'espècies certificades en pesca sostenible, assegurant que els nostres productes no només siguin de qualitat, sinó també respectuosos amb el medi ambient.

Alineats amb la nostra filosofia empresarial, mantenim una política de sostenibilitat que travessa totes les nostres gammes de preus. Creiem fermament que la sostenibilitat no hauria de ser un luxe, sinó un estàndard accessible per a tothom. A dia d'avui, oferim aproximadament 40 referències amb el segell blau de certificació, i estem treballant per assolir les 60 per a finals d'aquest any.

Mirant cap al futur, el nostre objectiu per al proper exercici és assolir el 90% de les nostres espècies certificades.

Però això no és tot, estem treballant per llançar al mercat el gambó MSC, marcant una fita significativa en l'oferta de productes sostenibles.

A més, creiem que en educar i inspirar els nostres clients, podem contribuir encara més al canvi positiu a la indústria pesquera.

Per això estem decidits a ser una veu activa al retail, comunicant de manera efectiva el nostre compromís amb la sostenibilitat i augmentant la visibilitat de MSC en tots els mitjans possibles. 

Bolsas de plástico biodegradables

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits