Rap 

Gaudeix del millor rap congelat en tots els seus talls:

Cues de rap, rodanxes, puntes, filets... Com més t’agradi!

Rodanxa de rap Premium
34,99 €

Rodanxa de rap Premium

34,99 €
Venda a pes
Afegir
Cues de rap oriental
11,99 €

Cues de rap oriental

11,99 €
Bossa 900 g
Afegir
Rap a daus sense espines
13,99 €

Rap a daus sense espines

13,99 €
Venda a pes
Afegir
Icono la Sirena Descuento
Cua de rap blanc
21,99 €

Cua de rap blanc

19,99 € Abans 21,99 €
Venda a pes
Afegir
Llom de rap Premium
11,99 €

Llom de rap Premium

11,99 €
Pack 2 x 125 g
Afegir

Rap congelat

A La Sirena et presentem una opció excepcional per elevar les teves creacions culinàries: el rap congelat. Aquest peix tan exquisit, disponible en diversos talls, et brinda l’oportunitat d’explorar un món de sabors i textures a la teva pròpia cuina. Ja siguin cues, rodanxes, puntes o filets, el rap s’adapta a les teves preferències i necessitats gastronòmiques!

El rap, un peix per a qualsevol ocasió

El rap és un aliat versàtil a la teva cuina. Pots gaudir-lo com a plat principal en un sopar elegant, acompanyat de guarnicions de verdures fresques o mariscs selectes. També es converteix en l’acompanyant perfecte per a altres platets, com ara una paella de marisc plena de sabors mediterranis, o una amanida de peix refrescant. El seu sabor i textura únics fan que el rap congelat sigui un protagonista a cada bocada.

Convidem els qui els encanti la cuina a explorar la versatilitat i l'exquisitat del rap congelat en totes les seves presentacions. Des de plats elegants fins a opcions casuals, el rap és una joia culinària que pots gaudir en qualsevol ocasió.

Qualitat Garantida i Varietat a La Sirena

A La Sirena ens enorgullim d’oferir cua de rap i rodanxes de la més alta qualitat a preus accessibles. El nostre compromís amb la frescor i el sabor es reflecteix a cada producte que posem a la teva disposició. A més, et brindem la conveniència de comptar amb diferents talls de rap congelat, adaptant-nos a les teves necessitats culinàries i permetent-te explorar noves creacions gastronòmiques.

Queda’t amb els millors talls de rap a La Sirena i permet que les teves creacions culinàries brillin amb la frescor i el sabor del mar. Compra rap congelat a La Sirena i converteix els teus plats en veritables obres mestres!

Potser t'interessi altres peixos o mariscs:

Salmó | Lluç | Bacallà | Tonyina | Cefalòpodes | Marisc | Tot el peix

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits