Sense sucres afegits 

Descobreix els millors gelats sense sucre afegit...

Sandvitx de nata sense sucre afegit, cons de gelat i molt més. Sense sucres afegits!

Cons gelats vainilla sense sucres afegits
3,29 €

Cons gelats vainilla sense sucres afe...

3,29 €
Caixa 4 u 480 ml
Afegir
Terrina xocolata sense sucres afegits
1,29 €

Terrina xocolata sense sucres afegits

1,29 €
Unitat 140 ml
Afegir
Terrina vainilla sense sucres afegits
1,29 €

Terrina vainilla sense sucres afegits

1,29 €
Unitat 140 ml
Afegir
Sandvitx nata sense sucres afegits
2,99 €

Sandvitx nata sense sucres afegits

2,99 €
Caixa 6 u 600 ml
Afegir
Cons gelats xocolates sense sucres afegits
3,29 €

Cons gelats xocolates sense sucres af...

3,29 €
Caixa 4 u 480 ml
Afegir
Bombó Black and White
3,99 €

Bombó Black and White

3,99 €
Caixa 4 u 440 ml
· Sense Lactosa   · Sense Gluten  
Afegir
Mini bombó ametllat s/sucres afegits
2,99 €

Mini bombó ametllat s/sucres afegits

2,99 €
Caixa 6 u 300 ml
· Sense Gluten  
Afegir

Gelats sense sucre afegit: Un plaer refrescant i saludable

Els gelats sense sucre afegit són una opció altament sol·licitada, especialment durant la temporada d’estiu. A La Sirena estem orgullosos d’oferir una àmplia selecció d’aquests gelats deliciosos per als qui busquen gaudir d’unes postres refrescants i saboroses sense preocupar-se pel contingut de sucre. El deliciós gust de sempre, sense sucre afegit Una de les majors inquietuds que sorgeixen quan pensem en gelats sense sucre és si se’n veu afectat el sabor. Però no t’amoïnis! Els nostres gelats sense sucre afegit conserven el gust deliciós de sempre i et permeten gaudir de l’experiència completa d’un gelat de primera qualitat sense la càrrega de sucres addicionals.

Varietat per a tots els gustos

La versatilitat dels nostres gelats sense sucre afegit n’és un altre gran avantatge. A La Sirena oferim una gran varietat d’opcions per satisfer tots els gustos i preferències. Sandvitx de nata: Perfecte per a una indulgència refrescant. Bombó gelat: Exquisit per als amants de la xocolata. Terrines: Ideals per gaudir en qualsevol moment i lloc. Cons: Complements cruixents i deliciosos per a la cremositat del gelat. Polos sense sucre afegit : Una experiència refrescant i deliciosa per als dies calorosos.

Preguntes freqüents sobre gelats sense sucre afegit

1. Els gelats sense sucre afegit són aptes per a diabètics?

Sí, els gelats sense sucre afegit són aptes per a persones amb diabetis, ja que no contenen sucres afegits que puguin afectar el seu nivell de glucosa en sang. No obstant això, sempre és recomanable consultar amb un professional de la salut abans d’incloure’ls en una dieta específica.

2. Quina és la diferència entre gelats sense sucre i gelats sense sucre afegit?

Els gelats sense sucre solen estar endolcits amb edulcorants artificials, mentre que els gelats sense sucre afegit s’elaboren amb ingredients naturals i, majoritàriament, obtenen la dolçor dels mateixos ingredients utilitzats, com la fruita o la llet.

3. Els gelats sense sucre afegit són menys cremosos o més aquosos?

Ben al contrari! Els gelats sense sucre afegit mantenen la seva deliciosa textura cremosa gràcies a la qualitat dels ingredients utilitzats. No contenen sucres addicionals, però continuen sent una delícia suau i exquisida. A La Sirena creiem que tothom mereix gaudir d’un bon gelat, independentment de les seves necessitats alimentàries. Per això ens esforcem a oferir una àmplia gamma de gelats sense sucre afegit que no comprometen el sabor ni la qualitat. Refresca el teu dia amb els nostres deliciosos gelats sense sucre afegit!

Potser t’interessen altres gelats o marques:

Gelats Magnum | Gelats Frigo i Ben & Jerry’sGelats en terrinaGelats con o cucurutxoSandvitxos gelatsBombons gelatsPolos i infantilsTots els gelats disponibles

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits