LA SIRENA: LA MILLOR FRANQUICIA DE SUPERMERCATS DE CONGELATS

Amb més de 250 establiments repartits entre Catalunya, Madrid, Castilla-León, Baleares, Canarias, Levante, Aragón també Andorra, reemprenem la estrategia de creixement dels nostres supermercats a través del sistema de franquicia de supermercats per a seguir creixent en tota la geografia nacional.

Per això, seleccionem empresaris afins amb la nostra estrategia i valors empresarials i socials, oferint-los la oportunitat de formar parte d'una de les xarxes de Supermercats de Congelats més important d'Europa, posant a les seves mans tota la nostra experiencia de negoci, el nostre ampli reconeixement de marca LA SIRENA i un experimentat equip de professionals per a fer del seu negoci un referent a la zona on operi.

Condicions de la Franquicia:

  • Local entre 150 i 200 m2.
  • Inversió inicial estimada: 1.000€/m2.

Els valors que ofereix la franquicia de supermercats de congelats LA SIRENA:

  • Negoci estable, amb àmplia demanda i creixement anual sostingut
  • Marca amb àmplia experiència i gran reconeixement entre els consumidors. Marca pròpia de productes LA SIRENA. Control de qualitat de tots els nostres proveïdors.
  • Preocupació sempre per a l'alimentació sana i natural. Col·laboració directa amb cuiners, nutricionistes i dietistes. 150 referències noves cada any (productes vegans, sense gluten, bio etc.)
  • Més de 1.200.000 Clients-Socis de La Sirena Club. Cada any les nostres vendes creixen a l'igual que la nostra penetració en les llars.


En cas d’estar interessat haurà de complimentar el següent formulari i estudiarem la seva sol·licitud.

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits