Política privacitat

Abans de fer servir els nostres serveis o funcionalitats és important que llegeixis aquesta Política, així com les condicions específiques que regulen cada servei o funcionalitat.


1.- Qui és responsable del tractament de les teves dades?

 La Sirena Alimentación Congelada, SAU, (d'ara endavant, “La Sirena”), amb el CIF núm. A-63935555 i domicili social al c/ Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, Viladecavalls (Barcelona), en compliment del que estableix la legislació aplicable en matèria de protecció de dades, t'informa que és el responsable del tractament de les Dades de Caràcter Personal (d'ara endavant, “les Dades”) que proporcionis a través del Lloc Web www.lasirena.es (d’ara endavant, el “Lloc Web”), així com de les Dades a les quals La Sirena accedeixi com a conseqüència de la teva navegació (com per exemple, la IP o qualsevol altre identificador únic del teu dispositiu), o les que obtingui com a conseqüència de la teva interacció amb aquesta a través de qualsevol altra via o canal.

 La Sirena es compromet a respectar i salvaguardar la teva privadesa i la seguretat de les teves dades.

 

2.- Amb quines finalitats i bases legitimadores tractem les teves dades?

 Podem tractar les dades per a diferents finalitats.  

 

Tractament

Finalitats i Base legal

Gestió i enviament de les comandes que puguis fer a La Sirena.

Per poder gestionar les teves compres que facis en algun dels nostres establiments físics i les comandes associades a les mateixes.

Base legal: Execució d’un contracte.

Gestió del teu compte d'usuari a www.lasirena.es

Per gestionar la teva alta com a usuari registrat a la nostra pàgina web, modificar les dades que hagis associat al teu propi compte, consultar el teu historial de compres o desar els teus productes preferits. Les dades tractades amb aquesta finalitat pertanyen a les categories de dades identificatives i de contacte i de compres.

Base legal: Consentiment

Compra en línia

Per gestionar les compres que facis en línia, a través de la nostra pàgina web. Base legal: Execució d’un contracte.

Gestió de la teva inscripció i participació a La Sirena Club

Per gestionar la teva inscripció voluntària a “La Sirena Club” i, un cop inscrit/a, per gestionar-hi la teva participació, i oferir-te i prestar-te els serveis, beneficis i avantatges associats a aquest Club, als que tinguis dret de conformitat amb les condicions que el regulen. Alguns dels beneficis i avantatges, així com la publicitat que et remetem, s'elaboren en funció dels teus hàbits de compra, per la qual cosa creem un perfil comercial, fins i tot de manera automatitzada, a partir de les teves preferències, hàbits i historial de les compres que fas, tant a les nostres botigues físiques com a través de la nostra web, en què t'identifiques com a membre de “La Sirena Club” amb la targeta que acredita la teva pertinença a aquest club. D’aquesta manera, mitjançant algorismes de predicció analitzem les característiques i patrons de les teves compres per poder recomanar-te productes i oferir-te descomptes i promocions personalitzades. Les dades tractades per fer aquest perfil són les associades a cadascuna de les compres que facis, incloses les dutes a terme als nostres establiments franquiciats. En aquests casos, les dades seran recollides per les franquícies, que ens les cediran per a les finalitats descrites, sempre que hagis facilitat la teva targeta de “La Sirena Club” en fer aquesta compra. En qualsevol cas, no es prenen decisions automatitzades amb efectes significatius per a tu.

Base legal: Execució d’un contracte.

Gestió de la teva inscripció a les targetes d'Hostaleria o Famílies Nombroses

Per poder gestionar la teva inscripció als programes de fidelització Targeta d'Hostaleria o Família Nombrosa i prestar-te i oferir-te els serveis i descomptes associats a aquestes.

Base legal: Execució d'un contracte

 

Enviament d´informació comercial de LA SIRENA.

A fi de promocionar els nostres productes i/o serveis, tractem les teves dades per enviar-te, per qualsevol via, inclosa l'electrònica, informació sobre els nostres productes i/o serveis similars als que hagis adquirit. Quan aquestes comunicacions s’envien per via electrònica es fa d’acord amb el que estableix la normativa de comerç electrònic.

Base legal : Interès legítim

 

Si ens dones el teu consentiment per fer-ho, podrem enviar-te, per qualsevol mitjà, inclòs l'electrònic, comunicacions comercials. Les dades tractades per a aquesta finalitat seran les teves dades identificatives i de contacte.

Base legal: Consentiment

Subscripció al butlletí d’informació de LA SIRENA.

Per remetre't periòdicament el nostre Butlletí d’informació (en el supòsit que t’hi donis d'alta) en què s'inclou informació de les nostres novetats, productes, serveis i esdeveniments. Les dades tractades per a tal finalitat seran únicament les teves dades de contacte.

Base legal: Consentiment.

Participació en concursos

i activitats promocionals.

Per gestionar, de conformitat amb les condicions que, si escau, els regeixin, la teva participació en els concursos i activitats promocionals organitzades per La Sirena en què t'inscriguis. Les dades tractades per a tal finalitat seran les teves dades identificatives, de contacte i les especificades en cada concurs o activitat promocional perquè són necessàries per dur-los a terme i gestionar-los correctament.

Base legal: Consentiment

Videovigilància

Pot ser que a les nostres botigues hi hagi càmeres de vigilància instal·lades. Les imatges captades per aquestes càmeres són tractades per garantir la seguretat a les esmentades instal·lacions. Base legal: Interès públic.

Gestió de comunicacions pel Servei d'Atenció al Client

Les dades que ens facilitis quan et dirigeixis al nostre Servei d'Atenció al Client seran tractades per atendre les teves sol·licituds, reclamacions, queixes i suggeriments. En cas que contactis amb aquest servei per via telefònica, la trucada serà gravada per mantenir la qualitat del nostre servei.

Base legal (atenció a les teves reclamacions i queixes): Obligació legal

Base legal (atenció a les teves sol·licituds i suggeriments): Consentiment

Base legal (enregistrament de les trucades per motius de qualitat): Interès legítim.

Utilització del servei “Canal WhatsApp La Sirena”

Les dades que ens facilitis en comunicar-te amb nosaltres a través del nostre servei de “Canal WhatsApp La Sirena” seran tractades amb la finalitat d'atendre la sol·licitud o prestar-te el servei que ens sol·licitis a través del canal.

Base legal: consentiment, que s'entendrà prestat en adreçar-te a nosaltres a través del canal lliure i voluntàriament per formular-nos la sol·licitud en qüestió.

Base legal: l'execució de la relació contractual en cas que el motiu pel qual contactes amb nosaltres tingui relació amb els serveis que prèviament ens haguessis contractat.

Base legal: interès legítim quant a l'avaluació del servei.

 

3.- A quins destinataris es comunicaran les teves dades i les transferències internacionals d'aquestes com a conseqüència d'aquestes comunicacions?

La Sirena no comunicarà les teves dades a tercers, amb excepció de les cessions que resultin necessàries per al compliment de les obligacions legals a què La Sirena està subjecta en cada moment per la seva naturalesa i activitat, o aquelles altres amb destinació a tribunals o òrgans administratius competents quan sigui necessari per a l’atenció de queixes, reclamacions, o defensa de totes les responsabilitats que es puguin derivar de la relació mantinguda.

Sense perjudici de l'anterior, en el supòsit que facis ús del servei “Canal WhatsApp La Sirena”, “Aitinn Tech Business Partners”, com a proveïdor de serveis del “Canal WhatsApp La Sirena” i “WhatsApp LLC”, com a proveïdor de serveis de missatgeria instantània, podran tenir accés a les teves dades personals. En aquests casos, els proveïdors esmentats únicament accediran i tractaran les teves dades personals en qualitat d'encarregats del tractament, de manera que ho faran exclusivament per prestar els serveis que li han estat contractats per La Sirena i seguint, en tot moment, les instruccions d'aquesta. Amb aquesta finalitat, La Sirena ha subscrit amb aquests el corresponent contracte d'encarregat del tractament.

Així mateix, t'informem que l'accés i el tractament de les teves dades personals per part d’“Aitinn Tech Business Partners” suposa la transferència internacional a Uruguai, país que ha estat declarat de nivell de protecció adequat per la Comissió Europea, mitjançant decisió amb data 21 d'agost del 2012.

 

4.- Durant quant de temps conservem les teves dades personals?

En aquells casos en què el tractament de les dades personals es basi en el consentiment prestat, les dades personals es conservaran mentre no revoquis aquest consentiment. En aquells supòsits en què l'activitat del tractament es basi en l'execució d'un contracte, es conservaran les dades mentre duri la relació contractual que mantens amb nosaltres.

En aquest sentit, us informem que en relació al servei “Canal WhatsApp La Sirena”, les dades s'esborren automàticament un cop transcorreguts 2 mesos des del darrer missatge enviat o rebut. Així mateix, pel que fa a la gestió de comunicacions pel Servei d'Atenció al Client, s'han de conservar les dades personals mentre es dona resposta a la petició, consulta o reclamació corresponent. No obstant això, en el cas que es pugui derivar alguna responsabilitat del tractament de les teves dades personals, aquestes seran conservades durant el termini de prescripció de la mateixa.

Pel que fa a les imatges captades per les càmeres de seguretat, es conservaran durant un termini d'un mes des de la seva recollida, excepte quan s'hagin de conservar per acreditar la comissió d'actes que atemptin contra la integritat de persones, béns o instal·lacions.

 

5.- Quins són els teus drets?

Podràs exercitar els drets reconeguts al Reglament General de Protecció de Dades i, en particular, els drets de portabilitat, accés, rectificació, oposició, supressió i limitació del tractament. Així mateix, podràs revocar, en qualsevol moment, si escau, el consentiment prestat.

Els drets referits al paràgraf precedent podran exercitar-se mitjançant sol·licitud adreçada a LA SIRENA ALIMENTACIÓ CONGELADA, SLU, c/ Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, Viladecavalls, Barcelona, o a l'adreça electrònica [email protected]. Així mateix, pots presentar una reclamació davant de l'Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades) si ho consideres oportú.

 

6.- Contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades

Si tens qualsevol dubte o preocupació sobre la manera com tractem les teves dades personals o vols contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, escriu-nos a l'adreça electrònica [email protected].

 

7.- Compromís de l'usuari

En cas que les dades aportades fossin de titularitat d'un tercer, garanteixes que tens prou legitimitat per a la comunicació d'aquestes dades a La Sirena.

 

8.- Informació sobre les galetes

T’informem que utilitzem galetes per a finalitats analítiques i per mostrar publicitat personalitzada segons un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per obtenir més informació sobre les galetes i sobre com les utilitzem, consulta la nostra política de galetes a www.lasirena.es/politicadecookies.

Pots gestionar els permisos concedits i/o revocar, en qualsevol moment, el teu consentiment per a la utilització de galetes a través del tauler de configuració, al qual pots accedir aquí.

 

9.- Canvis en la Política de privadesa

La Sirena es reserva el dret de canviar aquesta política en qualsevol moment. Si us plau, revisa la Política de privadesa amb regularitat. La Sirena adoptarà mesures raonables per notificar-te qualsevol canvi substancial en les nostres pràctiques de privadesa en relació amb el tractament de les teves dades personals.

 

v. 23/02/22


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits