Política privacitat

Abans d'utilitzar els nostres serveis o funcionalitats és important que llegeixis aquesta política, així com les condicions específiques que regulen cada servei o funcionalitat.


1. Objecte de la política de privacitat

Aquesta política de privacitat de LA SIRENA, ALIMENTACIÓN CONGELADA, SLU (d'ara endavant, LA SIRENA) regula l'obtenció, l'ús i altres formes de processament de dades personals facilitades o obtingudes amb l'autorització dels usuaris i/o clients en aquest lloc web o a qualsevol altre entorn de l'entitat, tant en la seva forma digital o física.

En introduir les dades en alguna o alguns dels formularis de recopilació de dades, ja sigui de manera digital o física, estàs acceptant les condicions d'ús i la política de privacitat, i dones per entès que has estat informat de les condicions d'ús i de l'avís legal relatius a les dades.

T'informem que cada cop que ens proporcionis les teves dades o que sigui necessari que accedim a informació que et pugui identificar, com ara el teu nom, cognoms, correu electrònic, adreça postal, número de telèfon, etc., ja sigui per navegar a través del web, comprar els nostres productes o fer ús dels nostres serveis, estaràs sota l'aplicació d'aquesta política de privacitat.

LA SIRENA informa als usuaris que compleix amb la normativa vigent de protecció de dades i, amb caràcter especial, amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril del 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (d'ara endavant, el Reglament general de protecció de dades), i amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, relativa als serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic.

Tots els textos legals estan a disposició dels usuaris i/o clients al web corresponent. És important que els llegeixis, ja que seran d'aplicació els que estiguin vigents en el moment d'ús dels nostres serveis.

2.- Qui és el responsable del tractament de les teves dades?
LA SIRENAés el responsable de la recopilació i el processament de les teves dades personals pel que fa als serveis que presta.

LA SIRENA es compromet a respectar i salvaguardar la teva privacitat i la seguretat de les teves dades. Les dades d'identificació del responsable de tractament són: LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA, SLU, amb CIF B-63935555 i domicili social al carrer Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, Viladecavalls, Barcelona.

3.- Quines dades es recopilen i de quina manera?
En funció de com interactuïs amb La Sirena (a través del web o dels entorns digitals, de manera presencial a les nostres botigues o per telèfon, etc.), recopilarem diversos tipus de dades sobre la teva persona que et poden identificar directament o indirectament, tal com es descriu a continuació:

Informació de contacte personal: amb això ens referim a qualsevol informació que ens facilitis per posar-nos en contacte amb tu, com ara el nom, l'adreça postal, l'adreça de correu electrònic o el número de telèfon.

Informació de registre del compte o de les comandes que facis a través de La Sirena: és qualsevol tipus d'informació que es requereixi per entrar al teu compte d'usuari de La Sirena, com ara el correu electrònic o la contrasenya desada de manera xifrada i irrecuperable.

Informació demogràfica o de conducta: informació que descriu les teves característiques demogràfiques o de conducta, com ara el codi postal, productes preferits o l'historial de compres.

Informació tècnica sobre dispositius informàtics/mòbils: informació sobre el sistema informàtic o d'un altre dispositiu tecnològic que utilitzis per accedir al nostre lloc web, com ara l'adreça de protocol d'Internet (IP) utilitzada per connectar el teu ordinador o dispositiu a Internet, el tipus de sistema operatiu i el tipus i versió del navegador web.

Llocs web / informació usual sobre comunicacions: mentre navegues i interactues amb el nostre lloc web, podem utilitzar tecnologies de recopilació automàtica de dades per recopilar determinada informació sobre les teves accions. Això inclou informació com ara els enllaços on fas clic, les pàgines o continguts que visualitzes i durant quant de temps ho fas, i altres dades i estadístiques semblants sobre les teves interaccions, com ara els temps de resposta del contingut, els errors de descàrrega i la durada de les visites a determinades pàgines. Aquesta informació es captura mitjançant tecnologies automatitzades (com ara cookies) i també es recopila mitjançant l'ús de serveis de seguiment de tercers (com Google Analytics).

L'acceptació del tractament de les teves dades personals té sempre caràcter revocable, si bé, en determinats casos, en cas d'oposar-t'hi i no autoritzar-ne el tractament, no podrem prestar-te determinades funcionalitats o serveis.

4.- Amb quina finalitat o finalitats recopilem les teves dades?
Podem tractar les teves dades amb diferents finalitats. Utilitzem les teves dades, per exemple, quan:

Et registres al nostre web;

Fas una compra en línia, utilitzes el nostre servei d'entrega a domicili o el de recollida a la botiga;

Contactes amb el nostre Servei d'Atenció al Client;

Et dones d'alta i passes a formar part de La Sirena Club;

Et dones d'alta de la Targeta de Família Nombrosa o de la Targeta Hostaleria;

Et subscrius al nostre butlletí de notícies;

Participes en sorteigs, concursos, activitats promocionals organitzades per La Sirena;

Presentes una reclamació, un suggeriment o una queixa;

Participes en enquestes sobre els nostres productes o serveis.

Pots triar per a què podem utilitzar les teves dades. No obstant això, cal tenir en compte que hi ha algunes finalitats que són necessàries per prestar-te el servei.

Gestió i enviament de les comandes que pots fer amb LA SIRENA.

Utilitzem les teves dades per poder gestionar les teves compres i comandes.

Fonament legal: execució d'un contracte.

Gestió del teu compte d'usuari a www.lasirena.es   i compra en línia

Perquè puguis efectuar les teves compres en línia i/o planificar les compres creant llistes de compra.

Fonament legal: consentiment i execució d'un contracte pel que fa a la compra en línia.

Gestió de la teva inscripció i participació a La Sirena Club

Per poder prestar-te el servei de La Sirena Club, cal que et coneixem millor, que elaborem perfils comercials, fins i tot automatitzats, a partir de les teves preferències, els teus hàbits de compra i el teu historial de compres. Analitzem mitjançant algoritmes de predicció les característiques i els patrons de compra per poder recomanar-te productes que puguin ser del teu interès, i per oferir-te descomptes especials i promocions personalitzades.

 

Fonament legal: execució d'un contracte

Gestió de la teva inscripció a les targetes d'Hostaleria i Famílies Nombroses

Per poder presentar-te els serveis objecte de la targeta: oferir-te descomptes especials i informar-te sobre productes/serveis i ofertes.

Fonament legal: execució d'un contracte

Enviament d'informació comercial de LA SIRENA.

Per poder mantenir-te informat de les nostres novetats, productes, serveis i esdeveniments.

Fonament legal: consentiment

Subscripció al butlletí de notícies de LA SIRENA.

Per poder mantenir-te informat de les nostres novetats, productes, serveis i esdeveniments.

Fonament legal: consentiment

Participació en concursos i activitats promocionals

Per gestionar la teva participació en aquestes activitats.

Fonament legal: consentiment

Càmeres de seguretat

A les nostres botigues hi poden haver càmeres instal·lades per garantir la teva seguretat i la del nostre personal.

Fonament legal: interès legítim

Gestió de comunicacions a través del Servei d'Atenció al Client

Per poder donar resposta a les teves sol·licituds, reclamacions, queixes o suggeriments. Podem enregistrar la teva conversa per mantenir la qualitat del nostre servei.

Fonament legal: consentiment

Participació en el tauler "La Sirena t'escolta"

Per poder conèixer la teva opinió i millorar els nostres productes i serveis

Fonament legal: consentiment

5.- A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Amb l'objectiu d'obtenir la plena satisfacció dels nostres clients, t'informem que totes les dades que ens has proporcionat i que ens proporcionis es tractaran amb la màxima confidencialitat.

Les teves dades es podran comunicar a tercers de la confiança de La Sirena que estiguin establerts dins de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) amb la finalitat de proporcionar-te un servei millor.

Aquests tercers poden ser:

• Tercers que ens ajuden a proporcionar serveis tecnològics, com ara proveïdors de plataforma, serveis d'allotjament, de manteniment i de suport a les nostres bases de dades, així com al nostre programari i aplicacions que poden incloure dades teves.

• Tercers que ens ajuden a promocionar serveis digitals i de contingut electrònic com ara localitzadors de botigues, CRM, anàlisis web i motors de cerca.

En cas que utilitzem empreses que no pertanyen a l'Espai Econòmic Europeu (EEE), només contractarem empreses que ofereixin la mínima protecció de conformitat amb la legislació europea com, per exemple, proveïdors ubicats als EE. UU. que s'hagin adherit al programa "Privacy Shield".


No cedirem les teves dades a tercers, llevat que ens ho hagis autoritzat o que n'estiguem obligats per la llei.

6.- Durant quant de temps conservarem les teves dades personals?
Les dades personals es conservaran mentre l'usuari no s'hi oposi i durant els terminis de conservació legalment establerts, llevat que, per motius lògics i evidents, hagin perdut l'ús o la finalitat legítima pels quals van ser recopilades. Pots consultar els terminis específics de conservació en cada un dels formularis de les targetes La Sirena.

7.- Quins són els drets dels usuaris que ens faciliten les teves dades?
Els usuaris podran exercir, pel que fa a les dades recopilades en la forma descrita en el primer punt, els drets reconeguts en el Reglament general de protecció de dades i, en concret, els drets de portabilitat, d'accés, de rectificació, de supressió i de limitació del tractament.

Els drets esmentats al paràgraf precedent els podrà exercir cada usuari mitjançant una sol·licitud escrita i signada, acompanyada d'una fotocòpia del DNI, NIE o passaport, adreçada a l'adreça següent: LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA, SLU, carrer Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, Viladecavalls, Barcelona. També es pot remetre aquesta informació per correu electrònic a l'adreça dpd@lasirena.es .

Així mateix, es fa saber als usuaris que poden retirar el seu consentiment per al tractament de les seves dades en qualsevol moment. A més, podem presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (l'Agència Espanyola de Protecció de Dades) si ho consideren oportú.

8.- Comunicació d'incidències i d'irregularitats
En cas que es produeixi una conducta o situació que pogués ser susceptible de generar una incidència o irregularitat de qualsevol mena, contacta amb dpd@lasirena.es o adreça't a l'adreça següent: LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA, SLU, carrer Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, Viladecavalls, Barcelona.

9.- Contacte
Si tens qualsevol dubte o preocupació sobre la manera com tractem i utilitzem les teves dades personals, o bé vols contactar amb el nostre delegat de Protecció de dades, escriu-nos a l'adreça següent: dpd@lasirena.es

10.- Compromís de l'usuari
L'usuari és el responsable de l'autenticitat de les dades aportades, de l'exactitud, vigència i completesa per a la finalitat per a la qual van ser proporcionats, i assumeix la responsabilitat relativa als danys i perjudicis, tant per lucre cessant com per danys emergents, que es puguin generar a causa d'aquestes inexactituds o falsedats. En qualsevol cas, si les dades proporcionades en els corresponents formularis fossin titularitat d'un tercer, l'usuari serà l'únic responsable de recopilar-ne el consentiment i d'informar el tercer sobre els aspectes que s'estableixen en aquest avís legal i en les polítiques de privacitat.

11.- Seguretat
Ens comprometem a protegir les teves dades personals. Exigim contractualment que els tercers de confiança que tracten les teves dades també ho facin.

12.- Responsabilitat dels usuaris pel que fa a l'ús i al contingut

Tant l'accés al nostre web com l'ús que es pugui fer de la informació i dels continguts que s'hi inclouen seran responsabilitat exclusiva de qui dugui a terme aquest accés. Per tant, l'ús que es pugui fer de la informació, les imatges, els continguts i/o els productes indicats i accessibles a través del web estarà supeditada a la legalitat —ja sigui nacional o internacional— aplicable, així com als principis de bona fe i a l'ús lícit que en facin els usuaris, que seran íntegrament responsables d'aquest accés i d'un ús correcte. Els usuaris estan obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i sempre que respectin la legalitat vigent, la moral, l'ordre públic, els bons costums, i els drets de tercers o de la pròpia empresa, tot això segons les possibilitats i les finalitats per a les quals estan concebuts.

LA SIRENA no assumeix cap responsabilitat, ni directa ni indirecta, pels danys emergents o de lucre cessant, derivats de l'ús incorrecte dels serveis o continguts que en facin els usuaris o tercers.

13.- Informació LSSI-CE

En compliment del deure d'informació que s'estableix a l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, et comuniquem que la dinamitzadora i gestora de continguts del web on pot descarregar diferents aplicacions i/o informació és LA SIRENA, amb domicili al carrer Ramon Llull, s/n, Polígon Industrial Can Trias, Viladecavalls, Barcelona, que a més gestiona el domini d'internet www.lasirena.es, inscrita en el registre corresponent, i que atén les comunicacions dels usuaris i/o persones interessades a través del correu electrònic sac@lasirena.es.

Qualsevol altra activitat comercial, mercantil, administrativa o de contractació de béns i/o serveis és responsabilitat de la societat esmentada anteriorment, propietària d'aquest domini

14.- Informació sobre les cookies
T'informem que utilitzem cookies amb la finalitat de millorar l'experiència de navegació al nostre web i de prestar-te un servei millorat. Per obtenir més informació sobre les cookies i sobre com utilitzar-les, llegeix la nostra política de cookies a www.lasirena.es/politicadecookies.

15.- Informació sobre l'ús d'altres webs i xarxes socials

L'empresa només es fa responsable dels continguts i de la gestió de les pàgines web de la qual és titular o sobre la qual ostenta un dret de naturalesa semblant. Qualsevol altra pàgina web o xarxa social o repositori d'informació a Internet que no siguin aquest web són responsabilitat dels seus legítims titulars.

LA SIRENA col·labora de manera ordinària amb diferents aplicacions i entorns web, i sempre recomana a tots els usuaris que, abans d'accedir a aquests entorns web, llegeixin atentament els corresponents avisos legals i polítiques de privacitat, i que només hi accedeixin un cop hagin entès i acceptat totalment aquest text legal.

LA SIRENA es compromet a controlar els continguts que s'exposin en aquestes xarxes socials i expulsarà els usuaris que en facin un ús incorrecte.

16.- Canvis en la política de privacitat
La Sirena es reserva el dret de modificar aquesta política en qualsevol moment. Et recomanem que consultis la política de privacitat amb periodicitat. La Sirena adoptarà mesures raonables per notificar-te qualsevol canvi substancial en les nostres pràctiques de privacitat pel que fa a l'ús de la informació que hagis proporcionat a La Sirena. 

v. 22/05/18


Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!