Benestar animal: compromís gallines lliures de gàbia

Des de La Sirena treballem en col·laboració amb els nostres proveïdors per complir els objectius marcats a la nostra Estratègia de Sostenibilitat referent al compromís de Benestar Animal. Adquirim el compromís que a partir del 2025 tots els ous frescos de totes les marques i l'ingredient ou utilitzat per elaborar els productes de marca Sirena provinguessin de sistemes lliures de gàbies.

El 2023 vam assolir l'objectiu amb la categoria d'Ou Fresc sent el 100% provinent de gallines lliures i el 24% en els elaborats marca pròpia amb ingredient ou.

Amb l'objectiu d'assolir els millors estàndards, continuarem fomentant i treballant en accions de millora de les nostres receptes perquè tots els productes de marca Sirena amb ingredient ou provinguin de sistemes 100% lliures de gàbies a partir del 2025.

La Sirena no acceptarà sistemes de cria combinats, ja que són comparables a sistemes de gàbies convencionals.

Mitjançant la nostra web www.lasirena.es informarem públicament i anualment sobre el nostre progrés cap al compliment total d'aquest compromís.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits