Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Peix espasa amb salsa verda i gambes
Descongela les rodanxes de peix espasa en un recipient amb reixeta a la nevera. Escalfa una paella amb una mica d'oli, marca les rodanxes de peix espasa volta i volta, salpebra-les i reserva-les.
Escalfa la mateixa paella amb una mica d'oli i afegeix-hi la ceba directament congelada a foc viu. Quan la ceba hagi agafat color, dóna-hi punt de sal i afegeix-hi el preparat de salsa verda dissolt en aigua i el vi blanc. Deixa-ho bullir i afegeix-hi les gambes directament congelades.
Quan les gambes estiguin descongelades afegeix-hi les rodanxes de peix espasa, deixa-ho cuinar dins la salsa durant 3 minuts i serveix-ho tot junt.
Que fàcil que és menjar bé