Amanida de peixos blaus

Amanida de peixos blaus

Recepta d’amanida de salmó i tonyina. Boníssima!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de ruca i canonges
  • •   16 tomaquets cherry
  • •   Oli d’oliva
  • •   Mostassa suau
  • •   Vinagre de Mòdena
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el salmó i la tonyina sobre una superfície amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. El salmó, com que està envasat al buit, si volem anar més ràpid també el podem submergir en aigua freda en el mateix envàs.

Talla el salmó i la tonyina a daus de 2 cm i daura'ls superficialment a la planxa fent volta i volta durant uns quants segons. Reserva-ho.

Salta les favetes directament congelades a la mateixa paella, reserva-les i, finalment, fes una reducció a la mateixa paella amb el vinagre de Mòdena per recuperar el que hi quedi. Emulsiona la mostassa amb el vinagre, sal i pebre, i afegeix-hi lentament l'oli fins a obtenir la vinagreta.

Disposa els enciams al plat i col-loca-hi el peix, les favetes i els tomàquets "cherry" partits. Amaneix-ho amb la vinagreta.

Cuina Amanida de peixos blaus amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits