Llenguado a la planxa amb verduretes fregides

Llenguado a la planxa amb verduretes fregides

Recepta de llenguado fàcil i ràpida.

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
330 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llenguados en una plata amb reixeta a la nevera. Talla’n el cap, elimina’n la pell i separa el peix en filets des de l’espina central cap als laterals.

 

Deixa descongelar una mica les pastanagues i talla-les en tires al llarg.

 

Escalfa l’oli en un cassó alt o a la fregidora. Passa les carxofes congelades i les pastanagues pel preparat per a fregit i introdueix-les en l’oli ben calent. Fregeix les verdures fins que comencin a agafar color daurat. Retira-les i deixa-les escórrer sobre paper absorbent de cuina.

 

Salpebra els filets de llenguado i cuina’ls a la planxa un minut per cada costat. Serveix-los acompanyats de les verdures fregides i ruixats amb unes gotes d’oli d’oliva cru.

 

Consell: Pots acompanyar aquesta recepta amb salsa tàrtara.

 

Cuina Llenguado a la planxa amb verduretes fregides amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat