Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de seitons
Deixa descongelar els seitons en la nevera, en un colador o en una safata amb reixeta per tal que els sucs de la descongelació quedin a part.
Neteja'ls tallant-los el ventre i el cap amb unes tisores. Salpebra els seitons i enfarina'ls en petites quantitats perquè quedin ben solts. Fregeix-los en abundant oli calent durant un parell de minutets; segurament ho hauràs de fer en diverses vegades per aconseguir que quedin ben cruixents.
Amb una mica de l'oli que has utilitzat per fregir els seitons, salta els alls tendres i el blat de moro, directament congelats, durant uns quants minuts. Neteja i disposa l'escarola tallada en un plat, tira-hi per sobre el saltat de blat de moro i alls tendres i col-loca-hi els seitons.
Pots fer una amanida freda o tèbia, depenent de si deixes refredar o no els diferents aliments. Amaneix-ho amb la salsa romesco. Si és massa espessa, pots diluir-la amb una mica de l'oli que has utilitzat per fregir els seitons.
Que fàcil que és menjar bé