Amanida de seitons

Amanida de seitons

Recepta d’amanida de seitons amb salsa romesco.

Dificultat Mitja
25 min
Entrant
420 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   150 g de blat de moro dolç en gra
  • •   1 escarola
  • •   150 g de salsa romesco
  • •   Farina, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els seitons en la nevera, en un colador o en una safata amb reixeta per tal que els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Salpebra els seitons i enfarina'ls en petites quantitats perquè quedin ben solts. Fregeix-los en abundant oli calent durant un parell de minutets; segurament ho hauràs de fer en diverses vegades per aconseguir que quedin ben cruixents.

 

Amb una mica de l'oli que has utilitzat per fregir els seitons, salta els alls tendres, directament congelats, durant uns quants minuts. Neteja i disposa l'escarola tallada en un plat, tira-hi per sobre el saltat d'alls tendres,el blat de moro i col-loca-hi els seitons.

 

Pots fer una amanida freda o tèbia, depenent de si deixes refredar o no els diferents aliments. Amaneix-ho amb la salsa romesco. Si és massa espessa, pots diluir-la amb una mica de l'oli que has utilitzat per fregir els seitons.

 

Cuina Amanida de seitons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits