Sípia a la planxa amb timbal d' escalivada

Sípia a la planxa amb timbal d' escalivada

Recepta de sípia amb albergínies i pebrots vermells escalivats. Tasta-la!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 safata d’escalivada
  • •   Herbes provençals
  • •   Sal iodada, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les sípies submergint-les en aigua freda amb el seu propi envàs, sense punxar-lo ni obrir-lo, fins que perdin la textura de congelat i retira el líquid de la descongelació. Passa-les per aigua i escorre-les bé.

 

Per altra banda, en un cassó amb una mica d’oli a foc alt, afegeix-hi la ceba juliana directament congelada i, quan sigui descongelada, deixa-la ofegar a foc mitjà i tapada durant uns 15 minuts.

 

Mentrestant descongela l’escalivada a temperatura ambient o al microones tal i com s’explica a l’envàs.

 

Per coure la sèpia, posa unes gotes d’oli a la planxa o en una paella de fons gruixut i, quan sigui molt calent, disposa-hi les sèpies procurant que el recipient no quedi gaire ple, sinó ho hauràs de fer amb dues planxes o en dues tandes. Deixa-les coure uns 4 minuts i dóna’ls la volta sense abaixar el foc. Al final de la cocció hi pots afegir un raig més d’oli, la sal i el pebre.

 

Al final de la cocció de la ceba, quan sigui transparent, tira-hi les herbes provençals. Talla l’escalivada a tires primes i amb l’ajuda d’una anella, que farà de motllo i que pots fer tu mateix amb una tira de plàstic gruixut, fes el timbal al mateix plat on ho serviràs posant capes de pebrot, albergínia i ceba. Disposa la sèpia al costat del timbal amb una mica de d’oli.

 

Cuina Sípia a la planxa amb timbal d' escalivada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits