Amanida d’estiu

Amanida d’estiu

Recepta d’amanida d’estiu fàcil i ràpida. Tasta-la!

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
300 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   16 tomaquets cherry
  • •   1 culleradeta de mostassa de DIjon
  • •   Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els tubs de pota en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Descongela també les varetes de cranc.

 

Bull l’ensalada russa directament congelada durant 5 minuts perquè quedi “al dente”. Un cop cuita, para la cocció refredant-la amb aigua freda.

 

Talla els tubs de pota en anelles d’uns 2 cm d’ample, fes-hi un tall per convertir-les en una tira, fes-hi tallets, una mica horitzontals, sense arribar a tallar les peces i salta-les en una paella amb una mica d’oli ben calent (si n’hi ha moltes, fes-ho en diverses tandes perquè et quedin ben daurades). Salpebra-les.

 

Barreja la maionesa amb la mostassa. Disposa l’ensalada al plat, incorpora-hi les tires de pota i decora-ho amb els tomàquets cherry partits per la meitat i les varetes de cranc tallades a rodanxes. Disposa la salsa en un costat sense remenar o en una salsera a part.

 

Cuina Amanida d’estiu amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits