Sípia a la planxa amb pebrots del piquillo

Sípia a la planxa amb pebrots del piquillo

Recepta de sípia a la planxa amb un toc d’olivada.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   Olivada negra
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   1 pot petit de pebrots del piquillo escalivats
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva suau
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les sípies en una safata amb reixeta a la nevera. Escorre els pebrots per treure'n el suc de conservació, talla'ls en tires i reserva'ls. Barreja l'all i el julivert directament congelats amb l'oli verge i condimenta-ho amb un polsim de sal i pebre.

 

Escalfa 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella i afegeix-hi la ceba directament congelada. Ofega-la a foc suau tapada durant 10 minuts, remenant de tant en tant. Destapa-la i cuina-la durant 6-8 minuts més fins que comenci a daurar-se. Retira-la i reserva-la.

 

Escalfa la paella una altra vegada amb una cullerada d'oli i cuina-hi les sípies uns 2-3 minuts per cada costat. Salpebra-les, col·loca-les en un plat amb la ceba escalfada i el pebrot i condimenta-ho tot amb l'oli amb l'all i el julivert. Acaba el plat amb una culleradeta d'olivada negra.

 

Consell: si no t'agrada el gust de l'all cru, escalfa'l en una paella amb l'oli una estona sense que arribi a torrar-se i després, un cop tebi, afegeix-hi el julivert perquè no perdi l'aroma.

 

Cuina Sípia a la planxa amb pebrots del piquillo amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits