Llom de salmó amb estragó

Llom de salmó amb estragó

Recepta de salmó acompanyat amb xampinyons i cols de Brussel·les.

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
370 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Treu del congelador els lloms de salmó la nit abans de cuinar-los i posa'ls damunt d'una reixa perquè no es barregin amb els sucs de la descongelació.

 

Obre els lloms per la meitat fent un tall horitzontal, salpebra'ls i posa una branca d'estragó a cadascun dels lloms. Tanca'ls, posa'ls en una safata untada amb una mica d'oli i cou-los al forn a una temperatura de 180ºC durant 10 minuts.

 

Salta els xampinyons, directament congelats, en una paella amb una mica d'oli. Posa-hi un punt de sal i pebre i el julivert directament congelat.

 

D'una altra banda, cou al vapor les cols directament congelades.

 

Treu el salmó del forn i retira la branca d'estragó vigilant de no desmuntar-lo. Amb l'ajuda d'una rasqueta posa'l al plat i acompanya'l amb els xampinyons saltats i les cols de Brussel-les.

 

Cuina Llom de salmó amb estragó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits