Papillota de salmó amb anet

Papillota de salmó amb anet

Recepta de salmó al forn amb verdures. Boníssim!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Anet trossejat
  • •   2 porros
  • •   Vi blanc
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Ofega el porro tallat a la juliana amb una mica d'oli a foc ben baix. Al cap d'uns quants minuts hi pots afegir la mongeta, directament congelada, i deixa-ho coure encara 5 minuts més.

 

Talla 4 trossos més o menys quadrats de paper d'alumini de 30 x 30 cm. Posa un pilonet de mongeta i porro sobre cada paper i, a sobre, el llom de salmó directament congelat i prèviament salpebrat.

 

Afegeix l'anet al vi blanc i posa-ho per sobre de cada salmó.

 

Ajunta les puntes del paper d'alumini i doblega-les sobre si mateixes. Escalfa el forn a 200º i cou-hi els paquets de salmó durant uns 18-20 minuts.

 

Cuina Papillota de salmó amb anet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits