Cloïsses amb verdures

Cloïsses amb verdures

Recepta de cloïsses amb wok de verdures, un plat complet!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
140 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 carbassó mitjà (200g)
  • •   1 safata de soja germinada (100g)
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   1 branqueta de farigola o una mica de farigola seca
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Treu les cloïsses del congelador i submergeix-les en aigua freda fins que s'obrin. Esbandeix-les amb aigua freda i deixa-les escorre.

 

Talla el carbassó en tires fines, sense pelar-lo.

 

Escalfa lleugerament l'oli en un wok o paella, i salta la pastanaga baby directament congelada. Quan estigui una mica cuita (uns 8 minuts), afegeix la farigola, l'all trossejat directament congelat i el vi blanc.

 

Afegeix també el carbassó, la soja germinada i, finalment, les cloïsses, rectificant de sal al gust. Tapa el wok o paella fins que les cloïsses s'acabin d'obrir.

 

Cuina Cloïsses amb verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits