Copa d’estofat de sípia i pèsols

Copa d’estofat de sípia i pèsols

Recepta d’estofat de sípia avantguardista. Innova a la teva cuina!

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de tomàquet a daus
  • •   400 ml de crema de pèsols (recepta de La Sirena)
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   Sal iodada, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la sípia sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Talla la sípia a daus i salta'ls en diverses vegades, perquè quedin dauradets, amb una mica d'oli ben calent; reserva-ho.

 

En el mateix oli fes un sofregit amb la ceba i l'all directament congelats i, quan estigui ben cuit, fes una reducció amb el vi blanc.

 

Afegeix després el tomàquet a daus. Quan el sofregit estigui a punt, torna a afegir la sípia, la tinta i el julivert congelat i deixa-ho coure uns 5 minuts més; salpebra-ho.

 

Posa la crema de pèsols calenta a la copa (que trobaràs a la recepta "crema freda de pèsols amb oli d'alfàbrega") i disposa-hi, a sobre, el guisat de sípia.

 

Cuina Copa d’estofat de sípia i pèsols amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits