Lluç farcit amb bolets

Lluç farcit amb bolets

Lluç farcit al forn amb saltat de bolets. Exquisit!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
415 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 ml de crema de llet
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre blanc mòlt
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Salta, uns 6 minuts, la barreja de bolets, directament congelada. Afegeix-hi 100 ml de crema de llet, una mica de sal i un polsim de pebre. Deixa-ho reduir fins que la crema de llet s'espesseixi; reserva-ho.

 

Talla horitzontalment el lloms de lluç, fent-ne de cada una dues peces. Una part l'utilitzes de base i damunt hi poses dues cullerades soperes de bolets saltats. Cobreix-ho amb l'altra part de la suprema, tenint en compte que la part de la pell ha de ser la que veus. Forneja-les uns 12 minuts a 175ºC.

 

Descongela el fumet en un cassó directament al foc. Afegeix els bolets salats que t'han sobrat, juntament amb la resta de crema de llet, un polsim de sal i pebre. Deixa-ho coure 8 minuts, tritura-ho i cola-ho amb un colador xinès.

 

Amb aquesta salsa rega els talls de lluç ja emplatats (pots fer servir una rasqueta perquè no es desmuntin els talls).

 

Cuina Lluç farcit amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits