Calamars saltats sobre carbassó

Calamars saltats sobre carbassó

Recepta lleugera de calamars i carbassó .

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
240 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els calamars en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelats, neteja’ls de tripa, ploma i boca (si ho fas sota l’aixeta amb un fil d’aigua t’anirà millor), i deixa’ls escórrer.

 

Amb unes gotes d’oli i en un recipient molt calent, salta els calamars (si en tens molts, fes-ho en diverses tandes). Al final de la cocció afegeix-hi les dosis d’all i julivert directament congelades i una mica més d’oli.

 

En una altra paella, i amb una mica d’oli, cou a la planxa, volta i volta, el carbassó a rodanxes. Col.loca el carbassó en un plat, salpebra’l i afegeix a sobre els calamars.

 

Cuina Calamars saltats sobre carbassó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits