Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamars saltats sobre carbassó
Deixa descongelar els calamars en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelats, neteja’ls de tripa, ploma i boca (si ho fas sota l’aixeta amb un fil d’aigua t’anirà millor), i deixa’ls escórrer.
Amb unes gotes d’oli i en un recipient molt calent, salta els calamars (si en tens molts, fes-ho en diverses tandes). Al final de la cocció afegeix-hi les dosis d’all i julivert directament congelades i una mica més d’oli.
En una altra paella, i amb una mica d’oli, cou a la planxa, volta i volta, el carbassó a rodanxes. Col.loca el carbassó en un plat, salpebra’l i afegeix a sobre els calamars.
Que fàcil que és menjar bé