Broqueta de gamba, mandarina i feta

Broqueta de gamba, mandarina i feta

Recepta de gambes a la planxa amb formatge feta i mandarina.

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de formatge feta
  • •   4 mandarines
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 cullerada de sucre morè
  • •   Oli d’oliva
  • •   16 pals de broqueta
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambes sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Talla la feta en dauets i desfés 3 de les mandarines en grills. Fes el suc de l'altra mandarina.

 

Posa unes gotes d'oli en una paella i quan sigui molt calenta salta-hi durant un parell de minuts les gambes, si cal fes-ho amb dues vegades perquè quedin ben daurades.

 

Abans de treure-ho del foc, afegeix-hi el sucre, l'alfàbrega trossejada, salpebra-ho i reserva. Afegeix-hi el suc de mandarina a la paella i deixa-ho reduir.

 

Fes el pinxo punxant primer el grill de mandarina, la gamba i finalment a la punta, el feta. Amaneix-ho amb la reducció de mandarina.

 

Cuina Broqueta de gamba, mandarina i feta amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits