Morro de bacallà amb mango

Morro de bacallà amb mango

Bacallà amb tomàquet i mango. Un sabor nou que t’encantarà!

Dificultat Mitja
50 min
Segon plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g de tomàquet pelat a daus
  • •   400 g de patates
  • •   2 flors d’anís estrellat
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el bacallà sobre una rexieta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Escalfa força quantitat d'oli suaument, juntament amb l'anís estrellat. Submergeix-hi el bacallà durant uns 10 minuts sense deixar que es fregeixi ni tregui bombolletes. Si ho fa, vol dir que l'oli és massa calent i que l'hauries de treure durant uns moments del foc per temperar-lo.

 

Retira el bacallà i posa-hi les patates pelades i tallades a rodanxes, confita-les amb la mateixa tècnica, a foc baix i sense que es fregeixin, durant uns 30 minuts; reserva-les.

 

Amb una mica d'oli escalda el tomàquet i tritura el mango prèviament descongelat. Pots guardar-ho tot a la nevera fins al moment d'utilitzar-ho.

 

Pots presentar el plat fent un llit de patates, amb el bacallà confitat a sobre, una mica de tomàquet i una mica de puré de mango.

 

Cuina Morro de bacallà amb mango amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits