Llenguado amb salsa de taronja i mongeta tendra

Llenguado amb salsa de taronja i mongeta tendra

Recepta de peix amb salsa de taronja, un toc cítric!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   2 taronges
  • •   20 ml d'oli d'oliva
  • •   1 culleradeta de farina
  • •   1 polsim de nou moscada
  • •   75 ml de llet desnatada
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el llenguado en una safata amb reixeta a la nevera. Separa el peix en filets des de l'espina central cap als laterals amb l'ajuda d'un ganivet afilat.

 

Ratlla una mica de pell de taronja, esprem el suc i cola'l. Escalfa l'oli en una paella, afegeix-hi la farina i el suc a poc a poc, remenant amb unes varetes. Afegeix-hi la llet, condimenta-ho amb sal, pebre i un polsim de nou moscada al gust i cuina-ho un parell de minuts fins que tingui una textura untuosa.

 

Cou les mongetes al vapor. Per fer-ho, omple el fons d'una cassola amb una mica d'aigua, afegeix-hi una culleradeta de sal i deixa que bulli. Col·loca la cistella del vapor amb les mongetes directament congelades a sobre i cou-les durant 6-8 minuts.

 

Sala els filets de llenguado lleugerament i afegeix-los quan faltin 2 minuts per acabar la cocció. Serveix els filets de llenguado amb les mongetes i cubreix-ho amb la salsa de taronja.

 

Cuina Llenguado amb salsa de taronja i mongeta tendra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits