Rodanxa de peix espasa

Rodanxa de peix espasa

Venda al pes
11,99 €

1kg=11,99 €

KG.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

De textura carnosa, aquesta suculenta rodanxa de peix espasa et serà útil en moltes de les teves elaboracions.

Més detalls

Avantatge nutricional

El peix espassa t'aporta vitamina B12, escassa en els aliments d'origen vegetal i imprescindible per la teva salut.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el peix sense l'envàs a la nevera, sobre una reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part i cuina'l al teu gust. Si el fas al forn, el pots utilitzar directament congelat.

Ració per persona

150-200 g

Truc

Encara que et sorprengui, la textura d'aquest peix recorda molt a la de la carn. Admet ser cuinada al forn, rostida o a la graella, però no t'excedeixis de cocció perquè quedi sucosa.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

Rodanxa de peix espasa (Xiphias gladius) ultracongelada, aigua. Conté peix i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 116 kcal/488 kj; Proteïnes: 20 g; Hidrats de Carboni: <0,5 g; Greixos: 4 g.

Origen

Pescat a l'Oceà Índic.
MAPA FAO

Format

Venda al pes

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

13.32

Codi de producte

0679

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Peix espasa amb salsa de taronja
    Dificultat Baixa
    25 min
    Segon plat
    460 kcal
  • Peix espasa amb salsa verda i gambes
    Dificultat Baixa
    15 min
    Segon plat
    385 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!