Ceba trossejada

Ceba trossejada

Bossa 600 g
1,49 €

1kg =2,48 €

UDS

Descripció

Ceba del nostre hort ja pelada i trossejada perquè no hagis de plorar més. Preparada per donar sabor a infinitat de plats i ideal per a sofregits, bases de salses i amaniments, entre molts d’altres.

Més detalls

Avantatge nutricional

Les cebes són riques en flavonoides, uns compostos que han estat associats, en diversos estudis, a beneficis per la salut del cor. A més, és pobre en calories, greixos totals, greixos saturats i sodi. A què estàs esperant per afegir-la a les teves receptes preferides?

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Cuina totes les verdures directament congelades, segons els temps de cocció que aconsellem per a cada mètode. Al dente: menys temps de l’indicat. Tendra: més temps de l’indicat.

Microones (5-7 minuts): Posa la ceba en un recipient apte per a microones, tapa i cou a potència mitja-alta el temps indicat.

Ofegada (10-12 minuts): Escalfa una cassola o paella a foc mig-baix. Afegeix la ceba i un raig d’oli d’oliva, tapa i cuina el temps indicat.

Saltat (4-6 minuts): Escalfa una paella o wok a foc mig-alt. Afegeix la ceba, un raig d’oli i cuina-la destapada remenant sovint el temps indicat.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

Tens la base de sofregits, salses, guisats i farcits de forma molt fàcil. Pots sofregir molta quantitat de ceba d'una sola vegada, posar-la en un pot i utilitzar-la cada cop que la necessitis. Això sí, has de guardar-la a la nevera.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

CEBA TROSSEJADA ULTRACONGELADA.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 40 kcal/169 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 7,9 g (dels quals, Sucres: 5,6 g); Fibra: 1,8 g; Proteïnes: 1,2 g; Sal: 0 g.

Origen

Espanya

Format

Bossa 600 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3148

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits