Coliflor a la italiana

Coliflor a la italiana

Recepta de coliflor amb anxoves. Una recepta diferent!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   8 filets d’anxova
  • •   100 g d’olives negres
  • •   80 g de formatge ratllat per fondre
  • •   200 ml de vi negre
  • •   Oli d’oliva, sal iodada i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

En una cassola amb una mica d’oli posa la ceba directament congelada i deixa-la coure a foc lent fins que sigui transparent.

 

Afegeix-hi la meitat de les olives i d’anxoves trossejades i la meitat de la coliflor directament congelada. Salpebra-ho i posa-hi la meitat del formatge ratllat.

 

Repeteix l’operació una altra vegada i, finalment, afegeix-hi el vi i salpebra-ho. Tapa la cassola i deixa-ho coure a foc baix uns 20 minuts fins que la coliflor sigui tova.

 

Cuina Coliflor a la italiana amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits