Pèsols amb salmó

Pèsols amb salmó

Recepta de salmó, pèsols i cebetes, un plat a punt en pocs minuts!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
350 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó envasats al buit submergint-los en aigua freda.

 

Cou la ceba a foc ben lent amb una mica de mantega. Quan la ceba estigui transparent, redueix-la amb vi blanc. Tira-hi els pèsols directament congelats, una mica de llet, la sal i el pebre.

 

Tapa-ho i deixa-ho coure a foc lent uns 10 minuts. Afegeix-hi el salmó tallat a trossets petits i continua la cocció 1 minut més. Rectifica-ho de sal i pebre.

 

Cuina Pèsols amb salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits