Cassola lleugera de verat amb verdures i ametlles

Cassola lleugera de verat amb verdures i ametlles

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
350 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el verat sobre una safata amb reixeta a la nevera. 

 

Escalfa una cassola baixa, afegeix una mica d’oli d’oliva i les dosis d’all. 

 

Afegeix la ceba directament congelada i deixa-la a foc suau 15 minuts, afegeix els pebrots i deixa 5 minuts més. Finalment afegeix les mongetes i una mica més d’aigua, i finalitza la cocció en uns 10 minuts. Salpebra i afegeix el pebre vermell. 

 

Quan les verdures estiguin al seu punt, salpebra el peix i afegeix-lo a la cassola. Ruixa amb el suc d’una llimona i afegeix les dosis de julivert i les ametlles picades i tapa. Cou uns 3 minuts i reserva amb la cassola tapada. 

 

Serveix amb unes rodanxes de llimona. 

 

Pots utilitzar altres verdures al teu gust i en comptes de llimona pots utilitzar vinagre blanc. També pots substituir el pebre per dues cullerades de romesco. 

 

 

Compra online Cassola lleugera de verat amb verdures i ametlles al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits