Llenguado a la molinera amb taronja

Llenguado a la molinera amb taronja

Llenguado a la molinera o a la meunière, un plat francès exquisit.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
425 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   40 g de mantega
  • •   150 ml d’oli d’oliva
  • •   1 taronja
  • •   1 llimona
  • •   Sal i pebre
  • •   50 g de farina per a fregits
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llenguados en una plata amb reixeta a la nevera.

 

Escalfa 100 ml d’oli (1/2 got) en una paella i fregeix-hi les patates directament congelades; reserva-les.

 

Neteja la taronja i la llimona, fes dues rodanxes de cadascuna i talla-les per la meitat. Ratlla una mica de pell de cada cítric i exprimeix-ne el suc. Elimina la pell i el cap dels llenguados, salpebra’ls i enfarina’ls.

 

Escalfa la mantega i l’oli restant en una paella gran i fregeix els llenguados pels dos costats. Baixa el foc, afegeix-hi el suc, les rodanxes i la pell ratllada. Mou suaument la paella perquè la salsa espesseixi lleugerament.

 

Serveix dos llenguados per comensal acompanyats de les patates.

 

Cuina Llenguado a la molinera amb taronja amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits