Carpaccio de tomàquet sobre tonyina en escabetx

Carpaccio de tomàquet sobre tonyina en escabetx

Recepta de carpaccio de tomàquet amb tonyina. Un plat senzill i lleuger!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 tomàquets tallats a rodanxes fines
  • •   1 got de vinagre de vi blanc
  • •   1 got de vi blanc
  • •   1 got d’aigua
  • •   1/2 got d’oli d’oliva verge extra
  • •   Boles de pebre negre
  • •   Sal iodada i fulles de llorer
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de tonyina en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli i marca la tonyina volta i volta, dóna-li punt de sal i reserva-ho.

 

Escalfa una paella a foc fort amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i quan estigui tendra afegeix-hi la dosi d’all. Afegeix-hi el pebre negre, el llorer, una mica de sal i el vi a la paella, i deixa-ho a foc fort fins que s’evapori l’alcohol. Afegeix-hi aigua, el vinagre i l’oli.

 

Quan bulli retira-ho del foc i afegeix-hi les dosis de julivert i la tonyina. Deixa-ho refredar i reserva-ho a la nevera.

 

Col.loca les fines làmines de tomàquet en un plat, amaneix-les amb sal Maldon, pebre negre i oli, i col.loca-hi a sobre la tonyina esqueixada amb la ceba de l’escabetx.

 

Nota: la tonyina en escabetx s’ha de preparar, com a mínim, amb un dia d’antelació.

 

Cuina Carpaccio de tomàquet sobre tonyina en escabetx amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits