Amanida de lluç i patates

Amanida de lluç i patates

Recepta de lluç amb patates, pebrot, ceba i olives.

Dificultat Baixa
35 min
Entrant
340 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g de patates
  • •   50 g d’olives verdes sense pinyol
  • •   50 g d’olives negres sense pinyol
  • •   1 ceba
  • •   1 pebrot verd
  • •   1 pebrot vermell
  • •   4 fulles de llorer
  • •   1 cullerada de pebre vermell dolç
  • •   Pebre, sal, vinagre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Bull el lluç directament congelat en aigua salada i aromatitzada amb les fulles de llorer. Un cop l'aigua torni a arrencar el bull, deixa-ho coure 5 minuts, escorre-ho i refreda-ho. També ho pots coure al vapor directament congelat, salant el peix i aromatitzant l'aigua de cocció amb el llorer.

 

A part, bull les patates amb pell, prèviament netes, en abundant aigua salada durant 20 minuts. Deixa-les refredar, pela-les i talla-les a daus.

 

Pica la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell i barreja-ho amb les patates i el peix esmicolat, un cop fred.

 

Fes una vinagreta barrejant el vinagre amb una mica de sal, pebre i el pebre vermell dolç. Afegeix-hi l'oli i barreja-ho. Amaneix l'amanida de lluç i patata amb la vinagreta i decora-ho amb les olives.

 

Cuina Amanida de lluç i patates amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits