Remenat de bolets i seitons

Remenat de bolets i seitons

Original recepta de remenat de bolets acompanyats de seitons.

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
340 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els seitons, la nit abans d'utilitzar-los, en un escorredor o safata amb reixeta dins la nevera.

 

Fes dos filets del seitó i reserva-ho.

 

En una paella gran posa-hi una mica d'oli i, quan estigui calent, afegeix-hi l'all i la ceba, directament congelats, i sofregeix-ho uns 5 minuts. Afegeix el pebrot, els bolets i el julivert també congelats, i salta-ho tot plegat uns 10 minuts. Rectifica de sal.

 

Afegeix al saltat els filets de seitó que tens reservats i deixa-ho coure uns 5 minuts més. És convenient remenar-ho molt curosament per no trencar els filets de seitó.

 

Cuina Remenat de bolets i seitons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits