Enfilat de pop amb oli de pebre vermell dolç

Enfilat de pop amb oli de pebre vermell dolç

Recepta de broquetes de pop a la gallega.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
280 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 patates (millor noves)
  • •   25 g de pebre vermell dolç
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
  • •   Broquetes de fusta
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el pop el dia abans a la nevera sobre un recipient amb reixeta.

 

Pela les patates, renta-les i talla-les a daus de 2 cm. En un cassó posa les patates tallades i cobreix-les amb oli. Cou les patates a foc lent durant 10 minuts. Retira-les i deixa-les refredar damunt d'un paper absorbent (guarda l'oli, ja que el podràs utilitzar per amanir).

 

En una paella amb oli ben calent afegeix el pebre vermell dolç i deixa'l una estoneta a foc baix remenant perquè no s'enganxi. Reserva'l.

 

Agafa les broquetes de fusta i vés punxant de manera intercalada els daus de patata i el pop. Emplata-ho, sala-ho i rega-ho amb l'oli de pebre vermell dolç.

 

Cuina Enfilat de pop amb oli de pebre vermell dolç amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits