Lluç vermellós

Lluç vermellós

Recepta de lluç amb pebre vermell i patates saltades.

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 pebrots verds
  • •   4 branquetes de coriandre fresc
  • •   1 culleradeta de pebre vermell picant
  • •   1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   6 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Pebre negre
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el peix en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Neteja els pebrots, talla'ls en tires allargades i elimina'n les llavors.

 

Escalfa l'oli en una paella i agrega-hi l'all directament congelat. Afegeixhi el pebrot i cuina-ho a foc suau durant 12-15 minuts fins que sigui tendre.

 

Agrega-hi el peix prèviament salpebrat i el pebre vermell picant i dolç i ruixa-ho amb el vi blanc. Tapa-ho, deixa-ho coure a foc suau durant 10- 12 minuts i afegeix-hi les fulles de coriandre.

 

Afegeix les patates amb l'all i el julivert directament congelats en una paella antiadherent, calenta i sense oli. Salta-ho a foc mitjà durant 10-12 minuts i serveix-ho amb el peix.

 

Cuina Lluç vermellós amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits