Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escabetx de tonyina amb verdures juliana
Treu la tonyina del congelador la nit abans i deixa-la descongelar dins d’una safata amb reixeta a la nevera.
Posa aigua abundant a bullir amb una mica de sal i escalda-hi les verdures, directament congelades, durant 2 o 3 minuts. Escorre-les i reserva-les.
Dins d’una cassola escalfa l’oli amb els alls sense pelar, el llorer i la pell de taronja i, quan agafi temperatura, afegeix-hi el suc de taronja. Deixa-ho coure uns 4 minuts, afegeix-hi el vinagre i deixa-ho reduir una mica més.
Afegeix-hi les verdures ben escorregudes i deixa-ho un parell de minuts. Un cop cuit l’escabetx, escorre la tonyina, sala-la, enfarina-la i fregeix-la en una paella amb oli abundant o be cou-la al microones durant 1 o 2 minuts.
Cobreix la tonyina amb l’escabetx i deixa-la macerar una estona abans de servir-la. Es pot servir tant a temperatura ambient com calenta.
Que fàcil que és menjar bé