Escabetx de tonyina amb verdures juliana

Escabetx de tonyina amb verdures juliana

Recepta de tonyina en escabetx pas a pas.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
330 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Vinagre blanc
  • •   Sal iodada
  • •   1 fulla de llorer
  • •   1 taronja (la pell per una banda i el suc per l'altra)
  • •   2 grans d'all sense pelar
Preparació Mostrar Mostrar

Treu la tonyina del congelador la nit abans i deixa-la descongelar dins d’una safata amb reixeta a la nevera.

 

Posa aigua abundant a bullir amb una mica de sal i escalda-hi les verdures, directament congelades, durant 2 o 3 minuts. Escorre-les i reserva-les.

 

Dins d’una cassola escalfa l’oli amb els alls sense pelar, el llorer i la pell de taronja i, quan agafi temperatura, afegeix-hi el suc de taronja. Deixa-ho coure uns 4 minuts, afegeix-hi el vinagre i deixa-ho reduir una mica més.

 

Afegeix-hi les verdures ben escorregudes i deixa-ho un parell de minuts. Un cop cuit l’escabetx, escorre la tonyina, sala-la, enfarina-la i fregeix-la en una paella amb oli abundant o be cou-la al microones durant 1 o 2 minuts.

 

Cobreix la tonyina amb l’escabetx i deixa-la macerar una estona abans de servir-la. Es pot servir tant a temperatura ambient com calenta.

 

Cuina Escabetx de tonyina amb verdures juliana amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits